DOŽIVITE NEZABORAVAN LOV U HRVATSKOJ

O nama

Poštovani lovci,

 

Dobro došli na stranice “Croatia Hunting”. Mi se bavimo organiziranjem lova u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Otkrijte s nama avanturu nezaboravnog lova, okrunjenog impresivnim lovačkim trofejama i prednostima izuzetnog organiziranja. U posjedu imamo lovište u Hrvatskoj. “Croatia Hunting” nudi lov na izvorne srednjo i jugoistočno-europske vrste divljači poput: jelena, divlje svinje, srne, jelena lopatara i smeđeg medvjeda i brojne vrste sitne divljači poput: fazana, divlje patke, divlje guske, prepelice, šljuke i zeca.

 

Našim gostima nudimo kompletnu uslugu organizacije, prijevoza do lovišta, smještaja, organizacije lova, iznajmljivanja puški, pripreme i slanja trofeja. U naše lovište dolaze lovci iz cijelog svijeta.

 

Svi lovački izleti su organizirani prema hrvatskoj lovnoj sezoni. Vrste lova u Hrvatskoj su tradicionalne (lov prigonom, šuljanje ili sa čeke) i često ovise o geografskom položaju i vremenu.

 

Bit će nam zadovoljstvo organizirati Vaš individualni ili grupni lov ovisno o Vašim željama, mogućnostima i slobodnom vremenu.

 

Kontaktirajte nas i dopustite nam da Vam pružimo vrhunsku uslugu kod željenog lova.

 

Želimo Vam ugodan boravak i dobru kob!

 

 

 

 

Novosti

Mapa weba

Pratite nas!

© 2015 Lovišta Cervus d.o.o. | Sva prava pridržana